mandag den 21. marts 2011

Mette og masser af dyr

Tante er i huset, og I ved det ender galt godt! Det ER så godt, og jeg tror jeg vil lade billederne af Hugo og Mette tale for sig selv. Derfor er hun her!



Hugo og Tante Mette holdt fest på bagsædet og havde grineflip over Hugos portrætfotografier af tanten.

Vi har været på baby-safari i dag i Lion og Rhino Park, et stort naturreservat, der dog er knap så vildt, at man ikke bare lige kan køre fra det ene dyreområde til det andet. Utroligt børnevenligt, knap så autentisk, men hey, lige hvad vi stod og havde brug for til den dyreglade storebror.

Picnic

Stående baby på picnic!









Af øvrige nyheder kan nævnes at Buster holdt sine forældre vågne op til flere gange i nat i timelange intervaller, og derfor er Busters mor lidt ordknap her til aften. Der krydses alt for at det drejer sig om den lille hvide bisse i undermunden som er tittet frem og dens ven ved siden af som også gør sig til. Det håber vi meget... Som i virkelig MEGET! Pleeease...

Deres udsendte tolker dette ansigt som et udtryk for velbehag ved den kolde agurk på gummerne



Dagen sluttede med et fællesbad for Brødrene Bandit. Det var... vådt!



6 kommentarer:

  1. Åh, hvor stort at have klappet og aet en rigtig vaskeægte løveunge på maven. Jeg er dybt misundelig. Hugo må være den sejeste storebror syd for Saraha!

    Nyder at læse jeres dagbog og se billeder af de smukke Brødrene Bandit!

    Annike

    SvarSlet
  2. Tak for endnu et dejligt kig ind i jeres Sydafrikaliv med de smukke røvbananer. Man får absolut trang til safari og et barn mere ;-))

    Heidi

    SvarSlet
  3. Dejligt at se billeder af de skønne brødre og fra Lion & Rhino Park, hvor vi jo selv var i sommer :D Var det mon Lisa, som var jeres chauffør?
    Skønt at I - især Hugo - nu endelig har Tante Mette hos Jer, det ses jo tydeligt, hvor vigtig hun er at have lige dér! Håber, I får en god nats søvn i nat - allesammen!

    SvarSlet
  4. Kære Maja

    Følger jer på bloggen her og vil lige smide en hilsen. Hvor ser de skønne ud dine to bulderbasser. Det lyder til, at Buster og Hugo vil komme til at lave masse af "halløj på badehotellet" sammen. Ha' et fortsat godt ophold og nyd den første eminente tid sammen.

    Kh
    Anne-Mette

    SvarSlet
  5. Tak for de skønne billeder - Mette M. klarede denne gang mødet med løveungerne med balderne i behold. Godt gået!

    Kh. Birgitte

    SvarSlet
  6. Medbring venligst løveunge til 8541.

    Grinede meget og længe da jeg i radioen hørte at Eddie Vedder udgiver en cd med ukulele musik!

    Kh ulla

    SvarSlet