torsdag den 24. marts 2011

Begivenhedsrig dag

Først 9 mennesker i Impilos bil i 5 kvarter til ambassaden i Pretoria. Så lidt ventetid på ambassaden, hvorefter vi blev vist ind og fik lavet pas til Buster-børgen. Vi var en køn forsamling. Hugo og Alvin kravlede rundt under bordet, Solveig, den anden bebs, slog prutter så seriøse, at vi alle fik glæde af dem, og Buster kravlede rundt ovenpå bordet og valgte netop dette kvarter til at opdage hvor højt, han egentlig kunne råbe.

Halløj på ambassaden
Men vi fik passet og så gik turen til Abba House. Det var rigtigt fint at se det igen. Ikke meget havde ændret sig, men der var en dejlig ro over huset. Hugo var genert, men synes det var okay. Det var sjovt for ham at se hans gamle seng, som han har set billeder af, og et billede af ham selv på væggen, hvor man kunne se alle de børn der havde boet der.





Bagefter blev han dog lidt ked af det, men det havde ikke som sådan noget med børnehjemmet at gøre, men med den del af hans historie, som ledte op til at han kom på børnehjemmet. Det er den del vi altid har haft fokus på, fordi det er det han har det sværest med, så på den måde blev det bare endnu en anledning til at tale om det, og være sammen med ham om det. Så alt i alt et vellykket besøg, som jeg tror vil have en effekt fremadrettet i det arbejde, der fortsætter vores familieliv ud - nemlig at hjælpe ham med at komme overens med sin historie. Men hvor er jeg dog bare tæskestolt af den måde han håndterer det hele på - med følsomhed og ærlighed. Min store, seje Hugsen.

Tilbage hos Jane var der tændt op i grillen, og vi har netop sagt godnat efter en hyggelig og varm aften på terrassen i Janes formidable selskab.

Buster-bassen (i bogstavelig forstand) holder fest i varmen

Festen er ikke slut bare fordi mørket er faldet på

Fra lørdag er det slut med bare tæer i græsset og kombinationen af denne temperatur og dette tidspunkt



5 kommentarer:

  1. Hej Hugo!
    Det har været en speciel dag for dig - godt at du fik lov at opleve den.
    Nu må I gerne komme hjem alle fire - jeg glæder mig til lørdag.
    Mormor

    SvarSlet
  2. Hej Maja og familie,

    Endnu engang stort tillykke med hinanden alle 4.
    1000 tak fordi jeg har fået lov at følge jeres rejse efter Buster.
    Det har været helt fantastisk. Alt er slugt råt, tårerne har trillet, sikke et par skønne og charmerende drenge I har....ment to be :-).

    Håber at I må få en god tur hjem - tag endelig gode rygter med hjem til os som stadig venter :-).

    Til sidst en hilsen til Tante Mette, som jeg håber, at du vil overbringe.

    Mange kærlige hilsner og "tak for rejsen",
    Britt (Britt73 på a-verden)

    SvarSlet
  3. TAK for muligheden med at følge jer. Det har været stort! Til lykke med den skønne Buster, som ser ud til at match Hugo på bedste vis - og forældrene ;-)
    Også til lykke med en dejlig rejse - ikke mindst for Hugo, som har fået noget helt vidunderligt i dag!! Det skal nok vise sig at være SUPER med besøg på Abba House - måske ikke lige nu, men klart i fremtiden!!
    Rigtig god rejse hjem til et forårspræget Danmark!!
    Kh fra Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Maja & CO
    Glad for at læse at det blev en god oplevelse at besøge Abba House. Tak for "turen" og kom rigtig godt hjem, til forårsfornemmelser, rugbrødsmadder og den fantastiske dagligdag :-)
    KH
    Lis (lbh på zonen)

    SvarSlet
  5. Kære venner!

    Har skrevet en lille hilsen til jer http://tante-trip.blogspot.com/

    :o)

    Mys fra tanten i room 3

    SvarSlet