fredag den 25. marts 2011

Farvel... og goddag

I dag er en både svær og dejlig dag. At tage et barn til sig og tage det med væk fra det land, der ellers ville have været hans, er både skønt men også hjerteskærende. Det næste døgns tid bliver fyldt med milepæle. Når vi forlader sydafrikansk jord. Når vi lander i Billund. Når vi står bag ruden og vinker til familie og venner. Når vi træder ind over dørtærsklen i Løgten. En ting er sikkert - det bliver bevægende.

Vi siger farvel til en rejse, der er gået bedre end vi nogensinde havde turdet håbe på. Buster er en stjerne, og vigtigst af alt, sund og rask. Hugo, min store, følsomme, seje dreng, har klaret mødet med sit fødeland og tilføjelsen af en lillebror til familien så superflot at det ikke er til at fatte.

At have haft Tante Mette med den sidste uge har gjort hele forskellen i en uge, som ellers ville have været lang for Hugo. Et ekstra sæt hænder, men også et ekstra sæt ører når Hugo ville dele noget. Og hvor har de delt. Hvis ikke det var særligt det de havde før, så er det det nu. Tak, Mette, fordi du ville være en del af vores firemands-families spæde start. Det har været stort. Heldigvis har hun det på samme måde. Se her.

Om lidt er der pandekager på frokostprogrammet, den sidste pakning, og så kl 16.30 tager vi afsked med Jane og begiver os mod lufthavnen. Et eventyr er slut, men et nyt begynder hjemme.

Vi ankommer i Billund kl 9.50 i morgen lørdag. Vi ses!

6 kommentarer:

  1. Kære Maja og familie

    Rigtig god rejse hjem. Og tusind tak for oplevelsen som har været af den hjertevarmeste slags! Det sted I er nu med jeres store, dejlige søn og jeres lille buksetrold er det mest intense og ømme - hvem der skulle opleve det én gang til!

    Kærlig hilsen Annike

    SvarSlet
  2. Kære alle 4,
    tak fordi vi har måttet følge jeres 2. livs rejse til SA. Det har været skønt :)
    Håber, I får en stille og rolig tur hjem samt en velfortjent fantastisk modtagelse i Billund.
    Alt godt til Jer,
    Metteline

    SvarSlet
  3. Så er I så småt på vej. Pyyhh jeg mindes de sidste timer inden flyet lettede fra Lagos og husker klumpen i maven - det er bare så mærkeligt at tage sit barn med sig ud af dets fødeland. Heldigvis venter noget lige så særligt her, og ihhh hvor jeg glæder mig til at få det første glimt af jer, når I tager hul på den del.
    Og også tak herfra - fantastisk at følge jer - igen!

    SES
    Tante V.

    SvarSlet
  4. Kære Erik og Maja.

    Har ikke skrevet men ivrigt fulgt med i jeres eventyr mod familie med to smukke, enestående, uimodståelige drenge. Jeg kniber dagligt en tåre over, hvor stort det er, det her. Jeg kan simpelthen ikke forklare, hvor glad jeg er på jeres vegne. Vi glæder os helt vildt til at møde Buster og se Hugo i rollen som storebror.

    Stort knus fra Mette, Morten, Alfred, August og Kamma

    SvarSlet
  5. Så er I landet, velkommen hjem på denne smukke forårsdag :o)).

    Tusinde tak for vi måtte følge jer endnu en gang, det har været stort, smukt og dejlig humor.

    Kh Bente

    SvarSlet
  6. Hej Maja og familie
    Velkommen hjem - håber turen er gået godt og I har fået en fantastisk modtagelse

    Tak for turen - det har været dejligt at "være" med

    KH Anette

    SvarSlet