søndag den 6. marts 2011

Countdown: to dage tilbage!

Weekenden faldt på et tørt sted. Vi knokler for at nå at lukke kufferterne tirsdag eftermiddag og lukke hoveddøren bag os som tre for sidste gang. Vaskemaskinen har ikke stået stille siden i torsdags og dankortet har gjort sit til at holde de økonomiske hjul igang. Mantraet er "vi skal nok nå det".

Først skal mandag lige overståes. En dag med et ben på arbejde og et ben i kufferterne. Listen af gøremål er ikke just blevet kortere over weekenden, men hey, vi skal nok nå det... Ikk'?

Hugo har bare klaret det hele så flot, så flot, også selvom hans forældre løber rundt som to hovedløse høns. Han har virkelig taget Buster til sig allerede og fortæller på sin egen fine måde at Buster og vi hører sammen. Hvor bliver det overjordisk stort at se mine to drenge sammen. På torsdag! Om fire dage er vi alle forenede. en fremtidsudsigt der giver et sug i maven ogs smil på læben. Inden da er der et par lister, der skal udryddes, og en pirat der skal i børnehave til fastelavn i morgen.



3 kommentarer:

  1. Åh tantes pirat!! SÅ sej! Må det blive en fantastisk fastelavn i morgen mens de hovedløse høns(!!) *G* får styr på nogen af de sidste punkter på listerne!
    Sove to gange mere...! Og så er I på vej til Buster! I skal nok nå det! :o)

    Kram!

    SvarSlet
  2. Det var da en ualmindelig lækker pirat. Husk at trække vejret mens I løber rundt i cirklerne ;-)
    Lige om lidt....

    SvarSlet
  3. Stort tillykke med jeres lillebror og rigtig, rigtig god rejse efter ham.
    Nu er det snart :-)........

    Kærlig hilsen,
    Britt (kan I tage en lillebror mere med hjem i ærmet til os...hehe..??)

    (Britt73 på adoptionsverden)

    SvarSlet