torsdag den 10. marts 2011

Første møde med Buster Gugulethu

Vi har været sammen med vores lille øjesten det meste af dagen, men vi måtte desværre først snuppe ham med i morgen. Det er et princip Impilo har som er til for at give Buster tid til at vænne sig til sin nye familie. Heldigvis så vi idag at han har det godt på TLC og der er mennesker der som passer ham som var han deres egen.

Efter et kort møde på Impilo i formiddags kørte vi afsted til TLC som ligger ude på det sydafrikanske bøhland, på en gård med dyr og hvad dertil hører. Kort tid efter ankomst kom Buster.




Han var lige vågnet fra formiddagsluren og var meget betuttet over mødet med os. Han græd et par modige tårer og brugte de næste par timer på at kigge undrende og alvorligt på de nye ansigter.

Efter et par timer kom de første små smil. Titte-bøh er det helt store hit angiveligt. Hans store øjne slår smut når han griner.

Ellers tilbragte vi cirka de fem timer med bare at hænge ud. Gik rundt udenfor eller legede indenfor.

Og der blev både givet mad og flaske og mor lullede ham i søvn til eftermiddagsluren. Efter han vågnede fra den var han i hopla og vinkede farvel til en smilende og vinkende lille Buster. Det var lidt hårdt, men i morgen... Lige om lidt, så hapser vi ham.

Det er kæmpestort at mærke hvor elsket han er på TLC. I dag mødte vi Rosita, en ældre østrigsk kvinde, frivillig på stedet, som har taget sig særligt af ham. Det var meget rørende at se deres bånd. Vi fik en lille gaveæske med ting til minde om deres forhold.

Samtidig fik vi et brev og tre konvolutter med masser af billeder fra en ung engelsk frivillig, Sarah, som ikke var på TLC længere, men som havde efterladt brevet og billederne til Busters forældre, når de engang dukkede op. I det hele taget var det en oplevelse at se livets gang på så stort og travlt men hjertevarmt børnehjem. Et børnehjem er et børnehjem, og den slags er egentlig ikke for børn, men vi vil altid være taknemmelige for at der har været mennesker der til at elske ham, før vi kunne.

Han er en sveske. Nok verdens mest nuttede næse og uden tvivl det bedste garn syd for Sahara. Han er lille, men bestemt ikke underernæret. Gode basselår, lige til at trutte på. Og så er den lille fyr dygtig! Kan og vil meget gerne gå med os i hænderne, og har efter sigende været ligeså langt fremme i babyskoen som storebror var hvad angår den motoriske udvikling. Blot endnu et lighedspunkt de to i mellem.


Apropos storebror, så tog han dagen i stiv arm. Var lidt genert overfor Buster, men sød og omsorgsfuld, som om de altid havde kendt hinanden. På et tidspunkt overrakte Hugo sin sut til Gugu, som han bliver kaldt, og det er jo nok den største kærlighedserklæring Hugo kan komme med ;-). Buster er sågar blevet indviet i Gormitiernes verden. Jo jo. Når det blev for kedeligt med da-da-da og ga-ga-ga løb han og Alvin, den anden danske families dreng, ud og kiggede på dyrene, legede på legepladsen eller spillede fodbold med en af de mange hunde på stedet. Jeg var lidt nervøs for hvordan han ville tage det at vi skulle efterlade Buster til i morgen, men det gik fint.







21 kommentarer:

  1. Stooort Tillykke med hinanden alle fire!
    og oj manner, hvor er han dog helt vidunderlig:-)
    Mange tillykkehilsner
    Merete (a-verden)

    SvarSlet
  2. Tak.
    Skønne billeder. Kan ikke helt lade være med at tude lidt. I morgen!

    SvarSlet
  3. I sandhed en dag af de største!!!
    Meant to be! I ser skønne ud alle fire! :o)

    Klem og snøft.....

    SvarSlet
  4. Tillykke med hinanden - dejlig beretning :-)

    SvarSlet
  5. Snøøøøøøøøøfftt! Sikke dejlige og rørende billeder fra den første dag i hinandens liv!
    Et stort tillykke med hinanden :-)

    SvarSlet
  6. Åååh, Maja (og Erik og Hugo), han ser bare skøn ud!! Og det lyder til, at I har haft en fantastisk dag, selv om I ikke kunne nuppe ham med hjem i dag. Hvor skønt, er helt rørt på jeres vegne.
    stort knus
    Britta & co.

    SvarSlet
  7. I ser fantastiske ud sammen. Jeg bliver nødt til at nævne Busters fantastiske øjne og de der øjenvipper... Wauw!

    I morgen aften har I ham, lige der ved siden af jer...

    SvarSlet
  8. Milde Monrad, sikke en ualmindelig dejlig lillebror, I der har fået jer. Og ja, han ligner storebror! Har muligvis presset en enkelt vanddråbe ud af øjenkrogen under læsning og foto-kigning - og mindedes da jeg selv for mere end 6 år siden gik rundt med Jasmin på armen selvsamme sted. Stort tillykke med jer.
    Marianne (a-verden)

    SvarSlet
  9. Årh, der er han jo :) Sikke nogle skønne billeder af Jer alle 4. Har tænkt på jer i løbet af dagen.. I morgen, lige om lidt - SÅ er han hos Jer! Fantastisk :)

    SvarSlet
  10. Jøsses - han er dejlig, ham Buster! Den der næse, de der smilehuller, de der øjenvipper... og garnet! Suk, af den gode slags :-) Sidder her og smiler huldsaligt over de mange skønne billeder af en familie i støbeskeen. Tillykke med hinanden alle fire - imorgen for evigt!

    Kærlig hilsen Annike

    SvarSlet
  11. Fantastiske billeder af en helt igennem charmerende lillebror (og storebror selvfølgelig).

    Stort tillykke med hinanden alle 4, og tak fordi vi må følge med i jeres rejse efter Buster.

    Kærlig hilsen,
    Britt (Britt73, a-verden)

    SvarSlet
  12. Ihhhhhhhhhhhhhhhh, ikke et øje er tørt herhjemme. Hold k*** en lækkermås, dejlige billeder af brødrene og deres forældre og en skøn familieberetning.
    Jeg er definitivt klar til at sluge mere i morgen!

    SvarSlet
  13. Han er virkelig helt nydelig!
    Gratulerer så mye igjen med hverandre!
    Så flott og flink storebror også.
    Varme tanker fra Marianne:)

    SvarSlet
  14. Hej alle fire
    Hvor er det dejligt at se de skønne billeder fra jeres første møde med Buster.
    Han er godt nok en charmetrold - de øjne vil komme til at knuse mange pigehjerter ... han er pragtfuld.
    Og det var skønt, at Hugo bare var en sød og omsorgsfuld storebror.
    Glæder mig til at læse mere i morgen.

    mormor

    SvarSlet
  15. Hvor er han bare helt fantastisk skøn og tusind tak for en spændende beretning - jeg kan næsten ikke vente til der komme flere billeder/ord om jeres "latest addition" til familien. Billederne oser langt væk af lykke og kærlighed, som giver anledning til STOR klump!! Tillykke til jer alle fire.
    Gitte

    SvarSlet
  16. Stort tillykke med den lille lækre fyr. Sikke en dejlig familie. I dag er en stor dag. mange gode ønsker for en god start sammen

    Irene

    SvarSlet
  17. Hvor I dog klæ'r hinanden - en smuk og charmerende lillebror, præcis som sin storebror. Rørende billeder og beretning!

    Stort tillykke til jer alle 4 - tror idag bliver en ganske særlig dag når I kan gå derfra sammen :-)
    KH
    Lis (som var i jeres "sko" i november - det bliver ikke meget større ....)

    SvarSlet
  18. Kære Kære Maja
    Hvor er han dog en skønneste lillebror. Hvor er I heldige.
    Tillykke tillykke.

    Ulla
    Elsker billede, hvor du kysser ham, der kan jeg se både ham og dine kinder(!)

    SvarSlet
  19. Vidunderligt skøn og sød og kær og smuk lille Gugu. Hvor må det være stort og vildt.
    Kærligste hilsner
    Marie

    SvarSlet
  20. Fantastiske billeder. STORT tillykke med lille buster, hvor ser han helt igennem dejlig ud :)

    SvarSlet
  21. Åh altså hvor ER han da bare skøn og lækker! Og sikken omsorgsfuld storebror der sådan lige vil give ham sutten :-) Stort stort tillykke med ham - og idag har i ham :-)
    Sisse

    SvarSlet