søndag den 29. maj 2011

Et nyt kapitel

I morgen starter et nyt kapitel i vores post-Buster-tilværelse. Daddy starter på arbejde. Efter at have været mandsopdækket af både mor og far, må Buster i morgen nøjes med mor. Men også Hugo, som jo trods alt har gået i børnehave må indstille sig på forandringer. Fra nu af får han følgeskab af Buster når der skal bringes og hentes, og eftermiddagene indtil farmand kommer hjem vil nok blive præget af lidt mindre fri leg og lidt mere indkøb/madlavning/planlægnings-tjuhej.

Det har været en uvurderlig tid. Et frirum hvor vores eneste fokus var børnene. En tid der føltes som en lang overspringshandling, men som faktisk bare var en hel legitim frihed fra pligter, arbejde, logistik. Det har været en gave.

Foran mig ligger nu syv måneders barsel med Buster. Til jul tager Erik over, frem til 1. marts. Og på et eller andet tidspunkt mellem jul og marts skulle Buster gerne have fået den ønskede vuggestueplads, og der venter os så en hel bunke logistiske udfordringer, men det er en hel anden historie, og den tid, den sorg, ikke sandt?

I mellemtiden får jeg fornøjelse af at have ansvaret for disse to rollinger mellem kl 7 og 17 hver dag.



Det kan da ikke gå helt galt, vel?

1 kommentar:

  1. hmm, om det kan gå helt galt??? Neeeej - ikke særligt meget (smiler).
    Der bliver gang i den, og det er anderledes at have to i stedet for en, men lige så krævende det er, lige så givende er det. Jeg er sikker på, at du Maja er kvinde for at få startet nogle gode rutiner op.
    Det bliver først rigtigt sjovt, når de skal til at gå til sport mm. ;-))
    Kærlig hilsen Hanne ......som er cand.logistic.homefront with Johs & Sander

    SvarSlet